Basis cursus EHBO Snelcursus

Naast de reguliere cursus van 14 avonden is er een versnelde cursus van 3 dagen en een examen mogelijk. In deze opleiding worden alle basishandelingen met u doorgenomen. Dit volgens de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis. U kunt na de cursus, op een juiste wijze, de benodigde EHBO handelingen uitvoeren.
Als u veel meer achtergrond informatie wil hebben over de behandelde onderwerpen dan raden wij u aan de 14 daagse avondopleiding te volgen.

Deze cursus zal in drie opeenvolgende zaterdagen worden gegeven van 9.00 tot 16.00 uur. De kosten van deze cursus bedraagt €245, Dit is inclusief de contributie van onze vereniging voor het lopende jaar, les- en verbandmateriaal, een kopje koffie of thee, deelname aan het examen en diplomakosten.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op onze website.

Kijk voor de eerst volgende cursus aan de rechter kant (bij mobiele weergave even naar beneden scrollen) onder het kopje aankomende cursussen.
Indien er nog geen cursus gepland staat, of deze al vol is, dan kunt u zich wel aanmelden en krijgt u automatisch bericht als er een (nieuwe) datum bekend is. Dit is echter geen definitieve aanmelding.

Vergoeding door zorgverzekering
Heeft u een aanvullende zorgverzekering?
Wellicht dat de cursus dan (gedeeltelijk) wordt vergoed door uw zorgverzekering. Kijk voor meer informatie op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus
Let op: Wij bemiddelen niet. U dient de vergoeding zelf aan te vragen bij uw zorgverzekering.

OranjeKruis met tekst eronder_PMS EHBO_logo