Ledeninformatie

Het EHBO-diploma is 2 jaar geldig en wordt telkens voor 2 jaar verlengd, mits u voldoende vervolglessen (tenminste 6 vervolglessen en de herhalingsles Reanimatie en AED) heeft gevolgd. Daarnaast dient u competent verklaard te worden door onze instructeurs.

Het seizoen loopt van september tot en met april In deze periode worden er ca 10 verschillende vervolglessen gegeven van 2 uur. (Als lid van onze vereniging ontvangt u een link naar een datumprikkerpagina, hier kunt u zich inschrijven voor de vervolglessen.)

Naast het volgen van de vervolglessen dient u per seizoen een herhalingsles Reanimatie/AED te volgen.

Zowel de vervolglessen, als de herhalingsles Reanimatie/AED worden gegeven op woensdag- of donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in ons verenigingsgebouw.


De lessen worden ook aangeboden in 2á3 dagdelen verdeeld over het seizoen. Deze lessen vinden plaats op een doordeweekse dag en/of zaterdag van 9:00-13:00 uur of 13:00-17:00 uur. Tijdens deze lessen worden dezelfde onderwerpen behandeld als tijdens de avondlessen (m.u.v. eventuele lezing)

Halverwege de les is er een pauze en kunt u koffie of thee krijgen.

Om deel te nemen aan de vervolglessen, dient u in het bezit te zijn van een geldig EHBO-diploma en dient u lid te zijn van onze vereniging.

Het lidmaatschap kost €29,- per jaar.

Naast bovenstaande is het volgende inbegrepen in het lidmaatschap:
– Het gebruik van materialen, welke nodig zijn tijdens de lessen;
– Koffie of thee tijdens de pauze.

Vindt u het leuk om lid te worden van onze vereniging?

Dan kunt u zich hier inschrijven.

Voor onze leden:

Wilt u uw (e-mail)adres- en/of telefoonnummerwijziging doorgeven aan de ledenadministratie leden@ehbonijmegen.nl