Ledeninformatie

Het EHBO diploma is 2 jaar geldig en wordt telkens voor 2 jaar verlengd, mits u voldoende herhalingslessen heeft gevolgd. Daarnaast dient u competent verklaard te worden door onze kaderinstructeurs.
Het seizoen loopt van september tot en met april In deze periode worden 10 tot 12 herhalingslessen  gegeven van 2 uur. (zie voor de data Agenda vervolglessen)
Naast het volgen van de vervolglessen dient u per seizoen een herhalingsles Reanimatie/AED te volgen. hiervoor wordt u op naam uitgenodigd.

Zowel de vervolglessen, als de herhalingsles Reanimatie/AED worden gegeven op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in ons verenigingsgebouw. Halverwege de les is er een pauze en kunt u koffie of thee krijgen.

Om deel te nemen aan de vervolglessen, dient u in het bezit te zijn van een geldig EHBO diploma en dient u lid te zijn van onze vereniging.

Het lidmaatschap kost €27,50,- per jaar.

Naast bovenstaande is het volgende inbegrepen in het lidmaatschap:
– Het gebruik van materialen, welke nodig zijn tijdens de lessen;
– Koffie of thee tijdens de pauze.

Vindt u het leuk om lid te worden van onze vereniging?

Dan kunt u zich hier inschrijven.

Voor onze leden:

Wilt u uw (e-mail)adres- en/of telefoonnummerwijziging doorgeven aan het secretariaat, secretaris@ehbonijmegen.nl

Bent u in het bezit van de aantekening reanimatie en vindt u uw naam niet terug in de planning, neem dan even contact op met de cursuscoördinator, cursus@ehbonijmegen.nl.